Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folklår


Kim Källströms lårmuskler
En ardenner skulle bli avundsjuk
De liksom bara sväller
När han ska skjuta




Fri vers av LassO
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-11-28 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO