Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig att glömma bort hjärtat av en oviktig person



Om hundra år spelar jag ingen roll längre

Men mitt hjärta är oförglömligt




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles