Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rear ut bortsållade blodpumpar

Jag gör inga löften

som räcker längre än ditt hjärtas bästföreDatum




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 01:09



Bookmark and Share


  Tera
Vass men sann!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles