Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som att ni egentligen är värda tårarna?

du andas ut
och jag försöker låna luft
för du blåser bort mitt syre
från min egen mun

Och du säger att det är dig jag ska gå till
när världen vänder sig emot mig
men nu är det så
att det är du som vänt dig med världen
numera är jag syndabocken

Gör såhär
Passa in här
klä dig inte sådär
Säg inte emot
Ta käftsmällarna

och vad du än gör


Gråt för fan inte.




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 23:54



Bookmark and Share


  Tera
som att ni egentligen är värda tårarna?
du andas ut
och jag försöker låna luft
för du blåser bort mitt syre
från min egen mun

Och du säger att det är dig jag ska gå till
när världen vänder sig emot mig
men nu är det så
att det är du som vänt dig med världen
numera är jag syndabocken

Gör såhär
Passa in här
klä dig inte sådär
Säg inte emot
Ta käftsmällarna

och vad du än gör


Gråt för fan inte


Ehmm...jag lägger in en protest...;)

gråt om det är för din skull du gör det!

annars var denna förbannat bra!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles