Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag packar ner dig i lådor


Flyttlådorna står bakom min rygg
och ger mig panik

Nu ska jag packa ner dig
slänga dig i en soptunna någonstans
tillsammans med alla korten

Och flytta till en lägenhet
där du aldrig funnits




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 22:59



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Stark text tror jag förstår vad som hänt
Har vart där själv för några år sen separerade
mvh ak
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles