Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag blev jag liten och ledsen, när världen förvandlas till ett idiotparadis känns saker bättre när mamma finns.


Tack mamma

Idag blev jag liten
kröp ner i mammas säng och grät

- mamma, idag tog dom mitt hjärta och rev det till trasor.

Och när jag känner mig lugn och varm i hennes närhet
hennes hand ovanpå min
hon ser mig i ögonen
sådär som bara mammor kan
på sånt vis att saker inte alls blir lika hemskt som innan

och när hon viskar

- låt dom inte trycka ner dig, du är starkare än dom.
Så tror jag på varje ord




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles