Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Work in progress


I slutänden är det bara Vi

I hans ögon jagar barnen moln i det blå

I hans mun ligger orden jag inte trodde fanns
- som jag inte trodde kunde beröra mig

Jag drunkar
men jag svävar

Jag kvävs
men jag andas

Vad är det du gör med mig?


Och i rymden upphör allt att betyda något
där finns bara damm och vakuum

och Vi såklart




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles