Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla er poeter

Älskade poeter

Sprängfyllda med ord och känslor
kärlek och ilska

Vad jag älskar vad ni gör med mig
med mitt hjärta och mitt huvud
hur ni rör om träffar långt innanför huden


Som en lättsam låt
i C-dur

Eller komplicerat och jobbigt
Som Ess på en gitarr



Till alla er poeter
Som får mig att le

Jag tackar er ödmjukast
och lämnar er nu


Vi syns bland orden




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-06 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles