Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är fortfarande liten och fortfarande skör


Tack pappa


Pappa kommer hem
för första gången på 3 veckor,
såhär ska det vara i ett år nu

Och jag blir alltid lika lycklig
av hans skratt åt folks dumhet
och skäggstubbskramen
som sticks emot min kind




Övriga genrer av twothousandmiles
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles