Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våt syra



Din fitta är våt

Men din mun är som ett sträck

Och full av saltsyra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-16 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO