Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KORT , varsågod.


Dömda ögon


Vände mig om och såg ögonen
som aldrig ser.
Ögonen som vet ändå...
instinkt, eller visdom?

Dömde honom till livet
utan en tanke på konsekvenser.
Klibbigt ljus sticker i ögonen
som inte kan se.
Nu ångrar du dig allt.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-11-26 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel