Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå håller vi varandras händer och blickar mot regnbågen

Ditt hjärta är rosa
precis som himlen när decembersolen gömmer sig
bakom radhusen
Lika mjukt och sött som färska geléhallon en varm sommardag
men ändå så olikt hårt målade läppar

Mitt hjärta är rött
Precis som blodet som strömmar i artärerna
syrerikt och vilt
Lika vasst som krossade julgranskulor
men ändå så olikt de lugna stugorna med sina vita knutar

Ditt hjärta slår
Mitt hjärta slår
De slår

sig blodiga

för vetskapen finns där
De kommer alltid skära sig
mot varandra




Fri vers av HQ
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-26 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ