Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna oss Far.

Du var nästan aldrig någon Far.
Dina nyktra dagar kunde ja kalla far till dig
Din slag mot mamma
Ditt fylle snack man fick höra
Jag orkar inte mer
Du är i vägen
Jag behöver en väg ut här i från
jag är i ett fängelse som jag måste
rymma ifrån jag ska ta mor med mig
på en promenad , springa så långt iväg
i från dig som möjligt,
du behöver inte oss du behöver din kvinna
som ligger med ett svin som dig
du med dina "ska jobba sent"
När man ringer och hör dig stöna
det är äckligt det är Fuckat
kan du inte bara bli en Far
en riktigt far utan bråk , slag , otrogenhet.
Fast det vet jag fan inte om du är kapabel till för du är hopplös
och ampatisk och absolut egoistiska tjöt-
när du sover och inte säger ett ord är så får man en stund att fundera.
alla slag mamma har fått tagit för du lider av ditt barn
inte pratar med dig , men sånt får en att fatta varför
syster lämna dig Far.




Övriga genrer av MrBeck
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 20:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Texten gör ruskigt ont! Sånt ska ingen unge behöva uppleva...
Mycket bra skrivet...starkt!
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

MrBeck