Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rob

Shane is a folly boy
And i know someone how isn´t to cool
so give me your hand rob le mastrio
baby i know you is in london soon , i love london cool.
so give me your hand rob le mastrio.
baby i want you so.
becky white i know you love paul B 2
so don´t be a fool n pick folly paul b boy.




Fri vers av MrBeck
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-26 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck