Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyr

Han är vit

Han är Kall

Han sover aldrig

Han äter aldrig

Han byter ögonfärg

Vad är felet

med att vara en

VAMPYR

För jag älskar Twilight





Fri vers av MrBeck
Läst 377 gånger
Publicerad 2008-11-30 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck