Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rad.

I ensamhet

leker vi

skugga

och

jag

som är min

ända vän




Fri vers av MrBeck
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck