Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vet allt om mig


älska är ett starkt ord

ett meningsfullt ord

man säger inte de till vem som helst

Jag har den här kompisen

hon betyder mer än någon annan

hon finns där

hon är någon jag kan lita på

hon är någon jag kan prata med om allt

hon är den som jag känner mig trygg

jag känner mig när jag är med henne

jag känner lycklighet

det finns ingen jag älskar så mycket

hon vet hur jag har haft det

hon vet allt om mig

vi båda har haft det tungt och jobbigt

vi både har varit utanför

vi finns där för varandra

vi har varit vänner i 10 år och vi är bara 16 år.

Jag älskar dig Therese!




Fri vers (Spoken word/Slam) av MrBeck
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck