Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt rum.

Jag önska jag inte va så jävla ensam
ensam i det är stora tom rum som är
Vit , fyrkantigt .
Det finns inga dörrar eller fönster.
Jag kan inte fly eller försvinna
Jag kan inte dö . Jag kan inte leva
Jag finns bara i detta stora vita rumt
utan någonting.
Jag vet inte vart jag ska.
Jag är förvirrad
För skräm
För Osäker och har inget självförtroende
Och jag tror jag kommer hitta någon
nån gång. Jag kommer aldrig göra det
Jag kommer alltid finnas i detta toma rum
Jag önska någon va vid min sida.
Och ha någon vem som helst
som kan säga Jag älskar dig!
Jag vill känna mig älskad.




Övriga genrer av MrBeck
Läst 291 gånger
Publicerad 2009-06-16 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck