Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fåglar och oror


mystiskt och magiskt är magi

en möjlighet
när fåglarna kvittrar
när du står bakom en dörr och inte vågar dig fram
när en larv blir till en vacker fjäril
musik ur min ipod är inte poesi
det är musik, tre röda lampor och ett blått ljus
en stol i ett hörnet säger inte så mycket.
när du viskar till mig , säger inte de mig så mycket
för mycket ord för en stol. grenar och kvistar
grönt och helt himmelskt skönt.
när en färg kan blandas med en annan och bli en annan färg
mystiskt och magiskt är magi , magin som finns i peter pan
älvar och pirater. magiskt en tindrande stjärna . ett ljus år bort.
var finns du
bakom en dörr ,gömd och rädd.




Fri vers (Prosapoesi) av MrBeck
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck