Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behöver varandra igentligen inte.

Vi behöver varandra igentligen inte

Vi är så olika

Så helt Konstiga

Det ända vi behöver är hopp

Vi behöver frid ett ställe där

vi inte känns till

Där man kan vara sig själv

i mitten av världen finns stället

men vart är mitten av världen

så många ställen och platser

Det finns inget svar på vart det underbara

stället finns det är bara att börja

Leta , söka , finna ...




Fri vers av MrBeck
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-11-30 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck