Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då gåsfjädrar skär huden blodig

Snöflingan landade på den frostbitna kinden
levde ännu ett ögonblick innan hettan tog över
Hettan från ett förfruset ansikte

Det finns tillfällen då även kyla bränner
då meningar som slungas punkterar lungor
och då vantar av ull skaver bort huden

Snön skjuter spikar rakt upp i fotsulorna




Fri vers av HQ
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ