Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara att du ska förstå - Du är en ängel, jag är ett monster

 

 

säg mig
hur jag ska göra
för att få dig att förstå
att jag finns här för dig
att jag aldrig kommer gå
för jag har aldrig känt såhär förut

det är något magiskt med dig
du är så vacker
samtidigt så oerhört underbar

du är en skönhet utan like
och med ditt röda hår
sätter du färg på denna gråa, kalla värld

jag är bara jag
ingen särskild
ingen speciell
men mitt hjärta slår för dig
så hårt

jag är ett odjur
och precis som från en saga
så har jag fallit för en skönhet

och jag är bara dum
som inte insåg
att jag med blott ett hjärta
av renaste kärlek
inte räcker till

jag vill hålla dig i mina armar
smaka sötman från dina läppar
se in i dina ögon
och lova dig lovorden från djupet av mitt hjärta

men jag är ett monster, ett odjur
du är en ängel, en skönhet
och jag räcker nog aldrig till för dig
du kan få någon så mycket finare än mig

men du ska veta
att jag skulle ge upp allt jag har
för att få vara med dig




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 730 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-27 00:35



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
underbart ^^
2008-11-27

  lizanystrom
sååå vackert.
2008-11-27

  Angeldust
Ge upp allt! du en ängel...kram Sunny
2008-11-27

  Elin Katten Lo VIP
Sött som socker, som vanligt Nik.

:)
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP