Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1982


Natthimlen

Att gå vilse på en ö och förlora
sig i drömmar, och kastas mellan
vägvisare, som en fjäril i en centrifug

Verkligheten som alla pratar om
stämmer inte med himlen
Stjärnorna, om jag kunde se dem,
skulle lysa mina steg säkrare
likgiltiga för om vägen vore rätt eller fel
min eller deras

I sin blinda tro på slumpen
vecklar man ut de trasiga vingarna
Trots att det skimrande stoftet är borta
glänser de i den skenande midnattssolen




Fri vers av Jonas Rudberg
Läst 370 gånger
Publicerad 2008-11-27 00:59



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Vi har samma efternamn.
Är vi släkt?
Men, jag vet det finns ca 5 släkter Rudberg.

Bohemen Cillan R
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg