Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag åter hämtat mig nästan

Nu efter min sjukvistelse
så tar jag nu nya tag
i mitt skrivande igen

Det är första dagen som
jag är uppe på benen
igen efter säng läge

Har ingen ork ännu
men snart är jag pigg
och alert igen

Detta var en jobbig
period med min
lungeinfalmation

Men nu är jag nästan
åter hämtad igen så
nu är jag tillbaka med
mitt skrivande igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-11-27 09:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Det måste kännas skönt
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin