Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott om liv

Ryser även du
vid minnet av
det brinnande regn
som föll
när du som barn
med ett förväntansfullt leende
vände dig
mot den barndom
som grymtade
ljudlöst
och lämnade över dig
till vuxenvärlden
hörde även du
det skrik
som snabbt klipptes av
och något rusade iväg
från dig
ja jag var där
i min del av livet
men nu har jag
slavat bort tiggarmuggen
och korsat gatan
? - säger det förflutna




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-27 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira