Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt

girigbukarna sitter vid bordet
serverar sig av sitt eget fett
det smackas av griseri




Fri vers av Neal
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-11-27 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal