Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solsemester... ;=)


poetsvammel


Reslust och varm kust
Vindlande fester
Trevliga gäster
Stora gester och inga präster
Som stör vad vi gör

Släpper loss
Sliter av, komma med oss
Inga krav, bara njuta
Bara…
Bara skjuta, inte spara
Tjena moss

Solen skiner
Ät sardiner, lukta fisk
Så ung, så frisk
På egen risk
Kasta dragen
Känn behagen

Natten kommer
Svart och varm
Kvinnans charm
Ej bekommer
Ingen harm inga övertoner
Inga herrar eller patroner

Bara vilda sköna livet leker
Inget för den som vek är
I sinnet
Spara foton, bra för minnet
Om man vill de bevara
Slänga dom, slipp försvara
Eller gömt dom undan, spara…




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-28 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO