Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och man läre ju


vidare

 

när allt är borta är ingenting viktigt

le och låta tårarna falla bakom orkat

 

få glansen av ospunnen framtids hopp

med dolt litet lyster av minne gott och

vattna den åker som torkat




Fri vers av Pot Pourri
Läst 183 gånger
Publicerad 2008-11-28 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri