Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig... jag är tjej.


Fatta läget bara..idiot!



Låtsas inte att du fattar
eller att du "vet hur det känns"
skoja inte med mig
var inte dryg,
sluta tro att du kan få mig på bra humör
för det kan du inte.
Tro inte att du kan ha händerna bakom ryggen
och leka "Vilken-Hand"
med mina värktabletter;
dödsstraff, jag säger det igen - DÖDSSTRAFF.
Ta inte mitt godis,
baka en till kladdkaka.
Det är regel på att du måste åka
och hyra alla mina favoritfilmer på fem minuter
även fast affären ligger 20 minuter bort,
en regel UTAN undantag.
Lägg märke till att jag har klätt upp mig,
sminkat mig fint,
färgat håret och har ny frisyr..
annars..!
Sluta vandra runt på mina nerver,
jag blir galen,
du är dum och korkad vad du än säger.

Bara lägg ner.. okej?

Håll käften,
och ge mig en kram bara.

 

PMS... jag blir snart mig själv.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-28 13:07



Bookmark and Share


  Nova-Liv
HAHAHA du har träffat mig dagarna innan?
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel