Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ditt ansikte..

 

 

 

i ditt ansikte

kommer jag dig nära

följer dina linjer

snuddar vid en korsning

ser oron i dina ögon

oron eller åtrån

vill ha

får ha

 

i ditt ansikte

ser jag vår värld

i vardagen

den glädjefyllda märkliga vardagen

inte idag

en kommande tid

vill vara

får vara

 

i mitt ansikte 

sjunger alla mina liv

visor till oss

ett nytt liv

i gemenskapen

finner vi mirakel

vill liv

får liv

 

i våra ansikten

speglar vi oss

och finner oss i den andre

vi blir till och får liv

jag lever i dig

du får liv av mig

 vill dig

får dig

 




Fri vers av micke marin
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-28 18:47



Bookmark and Share


  Mona*
Härliga ord!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin