Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dålig dag - ja. det finns underbara människor - ja ^^


Räcker månen ?


Vad skulle hända utan
kramande famnar som förstår
att ord inte alltid behövs?
Kaos eller oorganiserad ordning.

För att tanken älskar
fastän munnen inte vet hur
den ska uttrycka kärlek.
Hoppas du förstår orden bakom tystnaden.

Beroende av existens,
ja.
Hur ska jag förklara..?

Jag ger min måne till dig.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-28 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel