Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På himlens stränder bygger jag mina drömmar





Mina drömmar flyger

för att

släcka sin törst

i dessa bittra djup


Trädgård och flod av glömska

där alla älskar

är som

havets våg

som får oss att drömma

om evigheten


Allt förändras

men

min kärlek

är densamma





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 653 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-11-29 21:33



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Berörande text med hög igenkänningsfaktor....vackert skriven!
2008-12-02

  JNI
helt strålande !
2008-12-01

  anits VIP
tycker mycket om den här
vackert skrivit
2008-11-30

  Maria T
På himmelens stränder bygger jag mina
drömmar om evigheten
2008-11-30

  klio
Vackert!
2008-11-30

  Cadena
Djupt vackert.
2008-11-30

    Petro Nella
så innerligt vackert
2008-11-30

  * Ammi *
vackert om evig kärlek
kram
2008-11-30

  Lejonhjärtas poesi
Himmelsvackert!
2008-11-30

  Quasimodo
Fint för det att kärleken alltid bara är sin egen och bara den !!
2008-11-30

  aol
bara så vackert gillas bravo
2008-11-30

  Elaine.S VIP
Fin titel och en vacker text
2008-11-29

  dalida_bl
ja...kärlek är som du säger...

"havets våg

som får oss att drömma

om evigheten"...

Fint!!!
2008-11-29

  Eva Langrath VIP
Vackert skriver du. Kärleken går sin egen väg och ingen kan hålla den fången. De kärleksskatter vi fått får vi gömma i hjärtat och glädjas åt.

Eva
2008-11-29

    Ken Cassel
Trägårdar och floder av glömska

Kramar!!
2008-11-29

    Al Lanzon
Ja, kärleken är evig och havets våg mäktig!

Vacker dikt!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP