Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blodiga händer, blodiga sinnen....


Schack utan hänsyn


Pojken med bomben
Gick mot en postering
Han gick med osäkra steg
Han hade itutats att han skulle
Hamna i paradiset

De palestinska ledarna ville det
Imamerna hade spätt på
”himmelriket” väntade på honom
”paradiset, 13 oskulder om dan”
Pojken var inte gammal
Och inte riktigt fullt utvecklad
Han ville inte

Men vem var han då att säga emot
Att protestera
Han gjorde ju det för ”saken”
För att om han dog, men minst 2 israeler
Så ”var man en bit på väg” i dödsspelet
Dödens ryttare flyttade sin pjäser som de ville
De betydde inte mer
Inte ens, deras egna, betydde nåt
De var bara ”sina egna offringsbara bönder”

Själva, höll de sej en bit ifrån
Man lät andra tillverka radioapparater
Som var förtäckta bomber
Andra apterade bomber i ryggsäckar
Man gjorde bara ”reklamen”
”Kom till paradiset, dö för vår sak”
”Ta med dej din motståndare på vägen”

Skrikandet från minareten
Översköljer dom med vägen
Till paradis för de som
Gjort saken rätt
De ska döda Israeler
”de otrogna”
Fast Jesus och Moses är ursprunget för deras tro med
Märklig värld

Än märkligare när Irak och Iran låg i krig med varann
Då stod bägge sidor och talade om hur mycket
De skulle uppnå vid sin död
För allahs skull…
”Döda de otrogna” sa man annars
Men var då de andra muslimerna
De otrogna, helt plötsligt….




Fri vers av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 13:56



Bookmark and Share


  Svartsilver
Ja religion är ett satans verktyg som kan användas av fanatiska och maktlystna människor, ibland hoppas jag att helvetet finns får då hamnar dom där;)
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO