Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden tar inte slut,de tar vid där annat slutar

En splittrad självuppfattning
kan man tycka
men ibland tröttnar jag
på att spela en dörrmatta
solvargsleende möter jag dock
de som jag finner intressanta
mina vänner
bland vilka sammanhållningen byter karaktär
och jag slipper känna mig
som en tillrättavisad skitunge
inför normalitetens humorbefriade ögon




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-30 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira