Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS utan rubrik

nollgradigt beteende,är när mina fingrar fryser,efter den röst,som önskarmig Godnatt.. Om jag ändå vore snögubbe,så längtan kunde töa bort,tillett hav av Ty




Övriga genrer av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 16:04



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag kan knappt tänka mig någon värre vårångest än den som snögubbe.
2008-11-30

    Glittra G
mm om man ändå vore det ;)
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#