Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
citaten Kurt Schwitters


Att lära sig att inte veta

pågens gifflar lyser i mörkret på Graham Jackson

"Rrummpff tillff toooo?"


- Ursäkta kyparn, det sitter en man vid mitt bord...
- Den här mannen?
- Den där mannen


"Rakete bee bee!"

Har någon gjort det förut?



På rutan ansamlar sig kondens och...
induktion!?


Jag ska hänga upp min sentimentalitet på en vägg, kalla det konst och rama in den i finaste samvete

Sen ska jag skjuta metaforerna

Med ett suddgummi
Ett digitalt suddgummi
Helvete, jag tror jag raderar eskapismen när jag ändå är på gång

Självförvållad empati
Altruistisk logik
Trodde jag skulle rädda mig

Undan saknad



Undan Saknad! Undan!




Övriga genrer av Seud P Myno
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno