Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som varit

Det regnar genom luften
Det regnar genom allt som varit
Det regnar i dig och mig
Det regnar samtidigt

Varelse
Framför
Bredvid

Längtan
Till
Bortom

Det regnar genom luften
En varelses längtan bortom
Allt som varit
I dig och mig




Fri vers av Seud P Myno
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-29 16:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text som griper tag om längtan och saknad.

Eva
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno