Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oron och lugnet

När du såg med kroppen naken, såg du mörker
Men jag var värmen
När du kände med dina ögon slutna, var du frusen
Men jag var ljuset

Du var öppen när jag var stängd
Jag var stängd när du var öppen

Jag var oron
Du var lugnet
Men vem var känslan
Och vem förnuftet




Fri vers av Seud P Myno
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-04 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno