Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran en dikt med detta tema


Hur jag lärde mig spela piano

Flertalet strängar
Skruvade stämda
Eggande slita
På hammare

Två pedaler
Ackord för ackord
I takt med musiken
Slog an mekaniken

85 tangenter
Skinande svarta
Naggade vita
Spelade på ett par händer

Fann så sitt väsen




Fri vers av Seud P Myno
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-16 00:04



Bookmark and Share


  farbror zwed



{
Så n-talet <…> tangent-
er är (verklig-
en) 85 – perfekt.
}



2017-11-24

  Mögelhud
Tack! Sista stycket är en sång.
2008-11-16

  iennie
Vi pianospelare glömmer aldrig sin läroperiod ror jag : D Inte jag i alla fall.. Jag är så glad att jag började : )
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno