Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget extrapris här inte mer "extradyrt"


FRA PRIS

Enligt Text TV och annan media så kommer så kommer det att kosta mer än 2 500 per hushåll, med den nya FRA LAGEN. MAN UNDRAR, hur kommer det sej att, det aldrig sas förut…?


"Tack för det TELEVERKET"
------------------------------------------------------------------------------

110 SVT Text Måndag 01 dec 2008
INRIKES Publicerad 1 december

Dyra it-lagar för hushållen

Den så kallade FRA-lagen och andra nya
lagar på it-och teleområdet kan komma
att kosta hushållen mellan 2.500 och
3.700 kr. Branschens kostnader blir
mellan 11 och 16,5 miljarder beroende
på vilka lagförslag som förverkligas.

Enligt en rapport från IT&Telekom-
företagen är en stor utgift de invest-
eringar som krävs för att operatörerna
ska kunna lämna kopior på all data-
och teletrafik över gränserna.

Förslaget att all datatrafik måste
lagras i sex eller tolv månader
blir också en stor utgift, skriver
Dagens Nyheter.
Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO