Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ensamma på äldreboendet


Längtan efter kärlek



Då jag kände mig ensam
i tystnaden en vänlig hand
strök mjukt min kind
kupade sig lätt om min skuldra
en främmande hand
vet ej vad den ville
gav mig tröst och ro




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 313 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-01 12:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stilla text om den djupaste längtan- den som förenar oss alla...Suveränt!
2008-12-14

    sunnanvind
En utsträckt hand kan göra så mycket o alstra så mycket värme som känns ända in i själen..
2008-12-06

  noname_realmind
Mycket vacker bild... av när den enkla gesten av närhet kan betyda såå mycket...
2008-12-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Vi människor behöver närhet, det är ju konstaterat att man mår så mycket bättre om det finns en liten varm hand.....
2008-12-01

  * Ammi *
ja .. kontakt, närhet betyder så mycket, en hand en smekning kan göra dagen ljusare
fint skrivet!
2008-12-01

  lodjuret/seglare VIP
jag vet inte hur länge
dessa rosor på ett klänge
har funnits att ta del av nu
men de finns där ju
små grupperingar fritt villiga
att gripa in som båd sällskap och hjälp
folk som samlas för att erbjuda
sina gratistjänster för pensionärer
landet runt
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors