Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intressant egenskap............


MORBID !

Morbid !
Förfäktar det Dödliga !

Morbid !
Våldtäkt på Godheten !

Morbid !
Besläktad med det Anstötliga !

Morbid !
Korsfäst av "Tokigheten" !

Morbid !
Vältrar sig i Rått Våld !
Verkar va´i Djävulens sold !

Morbid !
Sannolikt en Störd Stackare
Vill ,ofta, framstå som En "Rå Rackare" !


Morbid !
Måste va´ i Konstant Misär
Totalt Misslyckad i sin Karriär..

Morbid !
Når, sadistiskt nog, samma "mål"
Dit vi alla går, med eller utan "prål"
Det som "Morbiden" pratat om Hela Livet
Det, till slut, blir oss "Allom Givet":

DÖDEN !


----------------------------------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-12-01 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska