Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i mängden.

 

jag känner mig ensam här
som mitt i gatuvimlet 
bland folk som knuffas och trängs 

ingen känner mig
jag känner ingen

en vass armbåge i sidan 
troligen blev det ett blåmärke
ett litet minne av gemenskapen här




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 15:36



Bookmark and Share


    Damir
Känns som att det skulle kunna vara första skoldagen, eller första dagen på jobbet. Underbart skrivet, speciellt de tre sista raderna.
2008-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Precis så känner jag det. I stadskärnan.
Hårda slag och råsopar är det gott om.
Framför allt verbala.
Gävle är en sådan stad.
2008-12-03

  Eva Langrath VIP
Sorgset känslan av ensamhet förmedlar du starkt.

Eva
2008-12-02

  Bjarne Nordbö
Helskön yttring om stund på stan.
2008-12-02

  Night Soul Woman
aaah . . . vackert skrivet . . .
ja, så kan det bli:) *applåd*
och *bokmärkes* tål att tänkas på:)
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger