Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omgjorda ord från den person som förgyller mitt liv


du är

Du är mitt allt
Det är dig jag vill ha
Det är dig jag aldrig vill förlora
Du är mitt ljust mitt i allt mitt mörker
Du är min och jag vill aldrig släppa taget




Fri vers av Erev
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev