Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen

 

 

Vinter blev ordet

Då flingorna föll

Över alla

Vitheten spred sig

Som bomull runt hjärtan

 

Granarnas vasshet blev

Vitt och runt av mjukhet

Våra vantar slöt värmen

Om kallnande fingrar

 

Ögonfransar blev fulla

Av vita kristallers töande

I rökdimmor såg vi inget

 

Vi andades moln till varandra

Vinterglädjen spred sig

I vår vackra frusna parkdamm   

 




Fri vers av madigan
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 20:52



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan