Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två som blundar

säger möt mig
där historien gjort en stad
vi går hand i hand
ner mot flodens strömmande dunkel

andra sidan beslöjad
i sitt gytter
av rörelser och färg

du är tidernas pulser
rekordår i ljushastighet
alltid framåt viskar luften

kom, vi låter oss ro
dit till andra sidans bankar
en klippa i kalksten

bredvid fågeln med svärd
kysser jag dig
två som blundar
under fjärran solars urgamla ljus




Fri vers av soulRebel_
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-12-01 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_