Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har du varit där ?


Överlevnad


när livet
är överlevnad

och timmen
är kramp

varje andetag
tungt
som blötsnö

när yrseln
dunklar synen

och inget
andas ro

då är tanken
på ett ljusare, sen
lika avlägsen som stjärnorna
på himlen




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 21:44



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"då är tanken
på ett ljusare, sen
lika avlägsen som stjärnorna
på himlen"
Jag vet, min vän.
Jag är där.
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell