Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes Tid

 

Letar sig fram genom

Grus i morgongräs

Runda stenar

Vänner för livet

 

Anna-Greta med cykel

Uppför långa backen

Med tankar på barnen

Borta i världens vimmel

 

Hår ännu ogrått

Kinder sommarmjuka

Händer fulla av kärlek

Plockande lingon i skogen

 

Ensamheten var trång

Ögon möttes i backen

Man med hår i askblont

Gav henne längtan tillbaka  




Fri vers av madigan
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-12-01 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan