Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappar



Nya klappar
Med nya dyra lappar
Gamla har kanske
Röda lappar

I skrubben…

Men lika oanvända som de nya.. blir..




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-12-07 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO