Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta en...



”Ta en sup och var som en människa”

”Ta en rök och bli som en böckling”




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bjöd på ett leende...
2008-12-11

  Maria Zena Viklund
haha nu fick jag dagens goda skratt, tack!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO